Bamboematten op rol

Bamboe is een sterk materiaal dat lang meegaat. Bamboematten zijn dan ook de meest duurzame natuurlijke tuinschermen in ons assortiment. Wij hebben diverse soorten bamboeschermen op rol waarmee u een mooie bamboe schutting neerzet.

Bamboemat gespleten: deze zijn van gespleten bamboestokken gemaakt, waardoor de mat wat ‘platter’ oogt dan een bamboemat van volledige bamboestokken. Deze soort bamboemat wordt vaak gebruikt als tijdelijk scherm tegen een gaaspaneel, oude muur of schutting met klimplanten eronder, zo is er al een mooie dicht tuinafscheiding voordat deze volledig begroeid is.

Volle bamboemat: de naam zegt het al: deze matten zijn gemaakt van volledige bamboestokken, waardoor ze wat ‘dikker’ ogen dan een bamboemat van gespleten stokken. Het resultaat is een mooie, volle bamboe schutting.

Bamboescherm black: Deze bamboematten zijn gemaakt van donkere bamboestokken en zijn daardoor uitgesprokener van kleur dan de andere bamboematten in ons assortiment.

Bamboescherm gelakt: deze matten zijn gemaakt van gelakte bamboestokken, waardoor ze nog duurzamer zijn. Koop hier online bamboematten op rol.

Online bamboematten op rol halen