Cloud hosting

Met een Cloud VPS heb je het VPS server tot je eigen beschikking. Een VPS is een operating system waarin je jouw voorkeuren en instellingen helemaal zelf kunt aangeven. Met een Cloud VPS kun je makkelijk, snel en blijvend flexibel aan de slag. En veiligheid staat bij Tilaa bovenaan, je kan via de knop ‘functionaliteit’ onder onze hoge en betrouwbare kwaliteitsnormen vinden.

Configuratie is zo gedaan, het wordt daardoor mogelijk om binnen enkele minuten te starten. We kunnen data in jouw cloud VPS hosten. Er zijn voor alle niveaus besturingssystemen en VPS software beschikbaar. Je kan een expert zijn, maar ook voor dummies hebben wij hele fijne eenvoudige VPS software beschikbaar. De voordelen van een VPS server worden zo voor iedereen bruikbaar.

De voordelen van cloud hosting

Omdat cloud hosting in de wolken zit, zijn de mogelijkheden dan ook hemels te noemen. Het is mogelijk om het in te krimpen of juist uit te breiden en bij een losse server is dit een stuk moeilijker.

Denk virtueel aan wijzigingen in de processor, het geheugen en de harde schijf. En al jouw eigen opslag is centraal geregeld, bestanden worden hierdoor eenvoudig sneller beheerd en veiliger behouden. Mocht er onverhoopt iets misgaan dan is een virtual private server veel sneller te herstellen.