Samsung galaxy s8 verzekeren

Vandaag een Samsung galaxy s8 verzekeren is zeker mogelijk. Vrijwel iedereen heeft een smartphone en veel mensen voelen zich er zelfs naakt zonder. Toch denken veel mensen niet aan een Samsung galaxy s8 verzekering.

Maar dat verhoogt natuurlijk ook de kans dat er iets met je telefoon gebeurt als je samen met je telefoon altijd onderweg is. Een ongelukje zit in een klein hoekje, maar dat is niet het enige gevaar. Jaarlijks worden er namelijk ook tussen de 40 en 70 duizend mobiele telefoons gestolen.

En dan zit het aantal smartphones wat kwijtgeraakt is hier nog niet eens in verwerkt. Maar een goede telefoon verzekering dekt gelukkig wel alles wat als oorzaak verlies, schade of diefstal heeft. Je zult natuurlijk wel maandelijks hiervoor moeten betalen en veel mensen kiezen daarom niet voor een verzekering. Maar is dat eigenlijk wel zo verstandig?

Bereken of een verzekering het waard is

Indien je van plan bent om een telefoonverzekering bij Smartphonepolis.nl af te sluiten, dan zou ik je aanraden om goed op te letten of deze verzekering voor jou wel de moeite waard is. Als je van nature zeer zuinig op je telefoon bent, dan kun je overwegen om het niet te doen.

Een telefoonverzekering zal je al snel een tientje per maand kosten. Over de gemiddelde contractduur van twee jaar zal dit neerkomen op een premie van het toestel van 240 euro. Bekijk daarom altijd goed of dit voor jou persoonlijk de moeite waard is.